MØDER, SELSKABER & EVENTS

Vi kan danne rammerne om mange forskellige typer events og selskaber. Uanset begivenheden er Aamanns garanti for skønne omgivelser, dejlig frokost eller middag af høj kvalitet og professionelt værtskab.

SELSKABER FRA 40 - 200+ GÆSTER

Besøg vores selskabslokale på Refshaleøen. Tryk herunder.

SELSKABER OP TIL 40 GÆSTER

Besøg vores restaurant Aamanns Etablissement på Øster Farimagsgade 12 med dit næste selskab. Eller hold dit selskab på Aamanns 1921 i Niels Hemmingsens Gade, som også egner sig godt til møder.

Aamands_julefest_054
Aamands_julefest_016

Aamanns Køkken & Events

I det hedengangne skibsværft B&W's tidligere lagerlokaler har vi indrettet vores selskabslokaler. Her er rå betongulve, højt til loftet, et imødekommende åbent køkken og et svævende lampehav, der strækker sig fra væg til væg.

Hvis du skal afholde et helt særligt bryllup eller en anderledes barnedåb, firmafest eller noget helt fjerde, så skræddersyer vi arrangementer fra 40 og op til over 200 gæster.
Vi sørger for professionelt værtskab og uprætentiøs mad og drikke af høj kvalitet – alt sammen pakket ind i en afslappet og hyggelig atmosfære.

Scroll længere ned på siden for kontaktinformationer, rutevejledning og anbefalinger.

Oplev og mærk stedet

Kom forbi til et uforpligtende besøg hvor I kan mærke den helt særlige stemning, der hersker i vores lokaler, og i vores skønne omgivelser på Refshaleøen.

Kontakt os på telefon +45 20805200 eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi jer hurtigst muligt.
Aamands_julefest_046
frokostordning

Sådan finder du os

Det er let at komme til Refshaleøen uanset om du er på cykel, i bil, eller med bus.

Er du på cykel, kan du skyde genvej via den nye Inderhavnsbro ved Nyhavn.

Er du i bil, vær opmærksom på parkeringsafgift.

Buslinje nr. 9A, standser blot få min. gang fra vores lokaler, og bussen kører hvert 6.-8. minut og hver halve time hele natten igennem. Det tager kun ca. 15 min. fra Hovedbanegården til Refshaleøen.

Havnebussen lægger til kun 5 minutters gang fra Aamanns Køkken

Begivenheden kan også gøres endnu mere speciel ved at lade dit selskab ankomme med båd langs kanalen.

Glade gæster

Et lykkeligt brudepar efter deres bryllupsfest for 90 gæster siger;

"Tusind tak for en mindeværdig aften i lørdags. Festen overgik alle forventninger og vi var utrolig glade for valget af Aamanns, ligesom vores gæster i øvrigt. En stor tak til køkken og i særdeleshed jer tjenere for at give os en ekstraordinær aften."

 De bedste hilsner, De nygifte - Martin og Anne

 

Et par glade værter efter at have afholdt en rund fødselsdag med 85 gæster siger;

"1000 TAK for en fantastisk dag hos Jer. Alle var fuldstændig overvældet over maden. Den får 6 stjerner ud af 6! Hele dagen var lige, som vi ønskede det. Alt personale var smilende, venlige og hjælpsomme hele vejen igennem.  Alt fra jeres side var gennemført!"

De bedste hilsner, Bodil og Bjarne


Pia Møller fra Qvartz
gav os denne flotte ros efter deres sommerfest med 210 gæster;

"1000 tak, for den helt fantastiske ramme I lagde til vores sommerfest i fredags. Vi synes alle, at det var en fantastisk aften, som forløb virkelig godt – stor cadeau til jer! Maden var super lækker, drinksene ligeså. Der var ikke en finger at sætte! Vi håber, at vore veje vil krydse igen."


Tine Rimhoff fra Polaris
, havde i forbindelse med deres middag og prisoverrækkelse for 150 gæster, disse flotte ord til os;

”Tusind tak for et formidabelt arrangement den 6. september 2016. Maden var fantastisk, personalet super kompetente og alt gik op i en højere enhed. Det var alt i alt en meget stor fornøjelse at afholde vores arrangement hos jer – stor ros til alle.”

bryllup
event

Unik fremvisning af dit produkt

Vores store rustikke lokale på Refshaleøen er ideelt, hvis du eksempelvis ønsker at afholde en helt særlig produktlancering, eller firmakonference. Mulighederne er uendelige, så kontakt os endelig på telefon +45 20805200, og hør om vi kan danne rammerne om jeres arrangement.

Vi har opsat store forhæng, der gør det muligt for os at opdele rummet, så der er fremvisning i den ene halvdel af lokalet, og måske madservering i den anden halvdel.

Aamanns Køkken har allerede dannet rammerne om forskellige events herunder;

  • Live Nation - Copenhell
  • Move Dance Festival
  • Food Truck events
  • Showroom for et nyt møbel design
  • Lagersalg
  • Konferencer
  • Teambuilding