Kulinarisk assistance

Brug Aamanns som løftestang

Aamanns har eksisteret i 10 år, og har igennem alle årene haft en helt særlig vision, som udspringer af kærligheden til det dedikerede kokkehåndværk og de rene råvarer. Denne knowhow deler vi meget gerne ud af.

Vi sammensætter derfor professionelle og individuelle kursusforløb for kantiner og restauranter, som f.eks. ønsker sparring i forhold til frokostgastronomisk konceptudvikling.

Uanset hvor du er i processen med din forretning, så kan professionel sparring med Aamanns bidrage til, at du hurtigere kommer i mål med dine ambitioner.

Vi tilbyder team-buildings, kurser, og køkkenopstart helt fra bunden af for helt nyopstartede virksomheder. Vi kan bidrage med inspiration og sparring eller en full service løsning, hvor vi står for alt fra menuudvikling til mis-en-place lister, køkkenopsætning, opskrifter og eksekvering.

 

Tyndsteg deli 01
anretnings bakke tartar - Kopi

Få et uforpligtende tilbud

Vi har allerede bidraget med konceptuel kulinarisk assistance til mange forskellige organisationer. Blandt andre kan nævnes:

Kontakt os på 20805200 eller udfyld nedenstående, så kan vi starte dialogen om, hvordan vi i samarbejde kan få det bedste ud af din virksomhed.