Få Aamanns leveret direkte til dit festbord

Minismørrebrød til receptionen? En lækker buffet af sæsonen råvarer til konfirmationen? Smørrebrød til barnedåben eller den årlige firmaskovtur? Hos Aamanns har vi mange års erfaring med at levere mad til fester og receptioner hos både private og firmaer.

Vi har flere forskellige løsninger, der alle kan tilpasses til lige netop dit selskab og behov. Læs mere om vores buffet og vores minismørrebrød herunder. Vi kan desuden levere drikkevarer og stiller også gerne op med vores søde og imødekommende personale, hvis I har brug for en hånd under jeres fest.

PÅ TALLERKNEN
Hos Aamanns laver vi mad, hvor velsmag, bæredygtighed, råvarekvalitet og sæsonvariation harmonerer. Respekten for det gode kokkehåndværk og råvarernes unikke smag er rygraden i alt, hvad vi laver. Vi sylter, braiserer, steger, og bager selv alt fra bunden. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Alle mejeriprodukter er økologiske og vores korn bliver dyrkes efter biodynamiske principper på marker ved Herslev.

 

LAD OS HJÆLPE
Vil du høre mere om hvordan, vi kan hjælpe dig og dit selskab? Skriv eller ring til os på catering@aamanns.dk eller +45 20805200. Vores kompetente team sidder klar til at svar på dine spørgsmål og sikre, at I får lige præcis den dag, I ønsker jer.

Aamanns restaurant 07-kopi

Aamanns buffet til hverdag og fest

Vores buffet består af lækre kolde retter, som eksempelvis hønsesalat lavet af kylling fra Gråsten og tatar af okse fra Grambogård og lune retter som grillet tyndsteg, frikadeller eller kartoffelkompot.

Til maden får I vores hjemmebagte økologiske surdejsrugbrød og økologisk smør. Alt bliver leveret smukt anrettet i præsentabelt engangsemballage, som kan sættes direkte på bordet.

Minimum 10 kuverter.

Kanapeer 01

Vores minismørrebrød - perfekte til fest og receptioner

Minismørrebrød er vores altid lækre smørrebrød, bare i en lidt mindre og mere receptionsvenlig størrelse. Minismørrebrød er også oplagte til det uformelle selskab, hvor du gerne vil give dine gæster mulighed for at smage lidt mere forskelligt mad.

Du kan vælge at få minismørrebrødet leveret på flotte skifferfade, som kan stilles direkte på bordet. Det er også muligt at vælge levering i engangsemballage.

Vi pakker altid toppingen, såsom urter og sprødt, separat, så det er helt frisk, sprødt og flot, når maden skal serveres.

Minimum 5 kuverter.

refshaleøen 68-kopi